Vill du uppleva en helt ny dimension av undervattenvärlden? Då är CMAS Pool Freediver 1 stjärnigt kursen för dig! Lär dig grunderna i fridykning och utveckla din förmåga att hålla andan längre än du någonsin trott var möjligt. Bli en del av en unik gemenskap som älskar att utforska undervattensvärlden och din egen förmåga.

Under 9 tillfällen, från den 22 mars till den 17 maj, kommer du att lära dig allt du behöver för att bli en skicklig fridykare. Bland annat kommer du att lära dig att simma 50 m under vattnet, hålla andan i 2 minuter och rädda andra fridykare. Allt detta under ledning av erfarna instruktörer som garanterar din säkerhet och ger dig den bästa möjliga upplevelsen.

Kursavgiften på 2000 kr + 550kr medlemskap i Örebro Sportdykarklubb ger dig många fördelar som fridykare https://osdk.se/bli-medlem/. När du har gått kursen är du välkommen att fortsätta träna med klubben för endast 300 kr för höstterminen.

Intresserad men orolig för utrustning? Oroa dig inte! Vi tillhandahåller fena, mask och vikter under kursen. Om du är extra frusen av dig kan du ta med en 2-3mm våtdräkt.

Vad väntar du på? Anmäl dig till vår CMAS Pool Freediver 1 stjärnig kurs idag och upptäck det fantastiska vattenlivet på ett helt nytt sätt!

Det är begränsat till max 6 nya deltagare så passa på att anmäla dig.

Träningen börjar 19:30 på kanten och håller på till 21:00

22 mars Intro, avvägning och dykrespons

29 mars Livräddning och säkring

5 april DNF (bröstsim under vatten)

13 april Teori + poolövningar

20 april Tryckutjämning

27 april DYN (fensimning under vattnet)

3 maj STA (andhållning)

10 maj Examination teori + pool

17 maj Repetition Livräddning + komplettering vid behov

Anmäl er här:

https://idrott.se/osdk/shop/new?event=183314

Behöver vara medlem så vi rekomenderar att först registrera det här

https://idrott.se/osdk/shop/new?event=179245

Fyll gärna i hälsodeklaration här också:

https://idrott.se/osdk/shop/new?event=179316